Hypnose / Hypnoterapi

Jeg tilbyder hypnose / hypnoterapi som selvstændig behandlingsmetode eller som en del af et behandlingsforløb, afhængigt af klientens problematik.
Jeg er uddannet indenfor hypnose/hypnoterapi fra Psykologisk Selskab for Klinisk Hypnose, et selskab under Dansk Psykologforening. Jeg har desuden gennemført Diplomuddannelse fra Dansk Selskab for Klinisk Hypnose.

Hypnose / hypnoterapi tilbydes i forhold til f.eks.: Selvværdsproblemer, funktionelle mavesmerter, IBS (irritable bowel syndrom), stress, fobier, angst, præstations- og eksamensangst, vaneændringer som: rygestop, sød tand m.m.
(se evt. under afsnittet: Hypnose til hjerneskade).

Hypnose behandling starter med en indledende samtale om problematikken og klientens ønsker og mål. Selve hypnosen og hypnoterapien foregår ugen/ugerne efter.
Nogle klienter har brug for kun en enkelt behandling, mens andre kan have brug for flere.
Forskellige mennesker er forskelligt hypnotiserbare, men det kan blive bedre efter flere behandlinger.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at arbejde med baggrunden for problematikken inden hypnosen, men dette aftales i den indledende samtale.

Selve hypnosen / hypnoterapien
Hypnosen er den indledende del, hvor terapeuten taler til klienten og på denne måde får klienten til at slappe fuldstændigt af, så klienten kommer i en tilstand af trance, der er et stadium lige før søvn.
Vi kender alle denne tilstand fra dagligdagen når vi dagdrømmer eller er helt fordybet i noget eller bare ”kører på automatpiloten”.
Herefter kan terapien finde sted, hvor terapeuten taler til klientens ubevidste om dennes tanker, følelser og mål.
Til slut tales klienten ud af trancen igen.